Techblog Workshop στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«T echblog Workshop στο Καρπενήσι; Ναι, οι φίλοι της τεχνολογίας «παίρνουν τα βουνά» και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν στο Καρπενήσι για να δημιουργήσουν όλοι μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Ευρυτανία! Smartphones, tablets και gadgets θα αλλάζουν χέρια μπροστά από ένα μεγάλο τζάκι συνοδεία καφέ, τσαγιού και παραδοσιακών γλυκισμάτων.

Το Workshop την Κυριακή το μεσημέρι θα είναι ανοιχτό για όλους και φυσικά δωρεάν.
Οι φίλοι του Techblog που θα θελήσουν να ξεκινήσουν μαζί μας από την Αθήνα μια μέρα πριν, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και να συνδιάσουν ένα συναρπαστικό διήμερο τεχνολογίας μέσα σε ένα μαγευτικό καταπράσινο περιβάλλον μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο techbloggr @ gmail.com. Εχουμε εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για διαμονή, φαγητό και μεταφορά με πούλμαν από και προς το Καρπενήσι (περιορισμένος αριθμός θέσεων).
Techblog Workshop στο Καρπενήσι
• Πότε: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014
• Ώρα: 11:00-14:00 το μεσημέρι
• Που: Ξενώνας Κώνισκος (site), 2.5 χλμ. Καρπενησίου – Προυσού
Το event διοργανώνεται από το Techlounge.gr


 [Πηγή techblog ]

0 Απαντήσεις για... for “ Techblog Workshop στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο