Η μεγαλύτερη γιορτή του ορειβατικού σκι στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η εταιρεία Κλαουδάτος , σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου , παρουσιάζει για 2η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ ορειβατικού σκι στις 17,18 και 19 Ιανουαρίου.

 Το φεστιβάλ αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του ορειβατικού σκι στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας φίλους του χειμερινού βουνού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολές ταινιών , παρουσιάσεις διαδρομών ορειβατικού σκι, ενδιαφέρουσες ομιλίες και εξορμήσεις στα βουνά του Καρπενησίου .
Οι δράσεις ξεκινάνε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Καρπενησίου με την προβολή 4 ταινιών . Το πρωί του Σάββατου θα πραγματοποιηθεί περιήγηση στις κορυφές της Χελιδώνας και το απόγευμα το 2ο κινηματογραφικό μέρος . Το βράδυ , κάτω από το φώς του φεγγαριού θα οργανωθεί διαδρομή στις πλαγιές του Βελουχίου. Η Κυριακή είναι ημέρα αφιερωμένη στη Καλιακούδα, τις κορυφές της , τα λούκια της και τις δασωμένες πλαγιές της .
Το φεστιβάλ αποτελεί μια ευκαιρία για όλους τους φίλους του βουνού να γνωρίσουν τα βουνά της Ευρυτανίας , να χιονοδρομήσουν μαζί με οδηγούς , εκπαιδευτές, αθλητές και να έλθουν πιο κοντά στην κοινότητα του ορειβατικού σκι



Διαβάστε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβαλ

0 Απαντήσεις για... for “ Η μεγαλύτερη γιορτή του ορειβατικού σκι στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο