Σχετικά το Άρθρο κ. Μπακογιάννη στην Καθημερινή

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο Δήμαρχος της ΝΔ κ. Μπακογιάννης με το άρθρο του στην Καθημερινή της 10 Νοέμβρη αναδείχνεται «λαγός» νέων αντιλαϊκών ρυθμίσεων που κυοφορούνται για τους Δήμους και ζητά ακόμα μεγαλύτερο ρόλο της Τοπικής Διοίκησης στην προώθηση της αντιλαϊκής επέλασης:


- Θέλει δήμο – φορομπήχτη: όχι μόνο δε ζητά την πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση, ή έστω τα παρανόμως παρακρατηθέντα αλλά αντίθετα την.. πλήρης οικονομική ανεξαρτησία δηλαδή τον εκμηδενισμό της κρατικής επιχορήγησης και ζητά ανοικτά νέα, επιπλέον, τοπική φορολογία!

- Θέλει το δήμο  έμπορο και το δημότη πελάτη: όχι μόνο δεν υπερασπίζεται έστω για τα μάτια του κόσμου τον κοινωνικό χαρακτήρα – που ήδη υπονομεύεται- βασικών υπηρεσιών (λχ παιδικοί σταθμοί, πολιτισμό, αθλητισμό, υπηρεσιών για τους ηλικιωμένους) αλλά σηκώνει την «αρχή της ανταποδοτικότητας», δηλαδή αν δεν (ξανά) πληρώσεις  δεν έχεις καμία κοινωνική υπηρεσία ή παροχή

- Θέλει το δήμο μεσάζοντα υπέρ του κεφαλαίου: Φυσικά όχι μόνο δεν καταγγέλλει το ξεπούλημα των φιλέτων της δημόσιας περιουσίας στους επιχειρηματικούς ομίλους,  αλλά ζητά ρόλο μεσίτη για τους Δήμους γιατί αυτοί λέει μπορεί να το κάνουν καλύτερα!

Και πάνω απ’ όλα ο ίδιος, επιλέγει την γνώριμη αμφίεση του «ανεξάρτητου» και το πάγιο δούλεμα του «υπερκομματικού» ως γνήσιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας,  εκπρόσωπος της αστικής τάξης και υπερασπιστής των συμφερόντων της.

Λαϊκή αντεπίθεση – λαϊκή συμμαχία απέναντι στο κεφάλαιο, την εξουσία του και τους εκπροσώπους του σε κάθε επίπεδο, αυτή πρέπει να είναι η απάντηση των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των μικρών αγροτοκτηνοτρόφων, των φτωχών συνταξιούχων

Νίκος Σερετάκης
Δημοτικός Σύμβουλος του ΚΚΕ
Λαϊκή Συσπείρωση Καρπενησίου


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Σχετικά το Άρθρο κ. Μπακογιάννη στην Καθημερινή”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο