Ευρυτανία: Κατανάλωση και εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ην Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 5μμ θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου με θέμα: «Κατανάλωση και εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση στο σπίτι».


Σκοπός της ημερίδας είναι να γνωρίσει το πλατύ κοινό της Ευρυτανίας τις νέες τεχνολογίες θέρμανσης, τις τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας για θέρμανση και την σωστή χρήση του ξύλου και των υπόλοιπων στερεών βιοκαυσίμων. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να συμβάλλει ο καθένας ξεχωριστά στην προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας, στην μείωση των εκλυόμενων ρύπων και κατ΄ επέκταση στη προστασία του περιβάλλοντος.

Η δράση απευθύνεται ελεύθερα στο πλατύ κοινό, με σκοπό όμως τη καλύτερη οργάνωσή της παρακαλούμε οι συμμετέχοντες να δηλώσουν το όνομά τους τηλεφωνικά (στο 22370 80843) ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία (mail @ kpe-karpen.eyr.sch.gr) έως και την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.
Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα

Πρόγραμμα ημερίδας, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013
Ωράριο
Εισηγητής
Θέμα
17:00  – 17:30
Προσέλευση – Εγγραφή συμμετεχόντων – Καφές
17:30  – 18:30
Αϊδινίδης ΕυστράτιοςΤεχνολόγος Ξύλου Msc. Μόνιμος Τακτικός Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Καρπενησίου.
 Η αξιοποίηση της βιομάζας με τη μορφή pellets και μπριγκέτας Παραγωγή – προδιαγραφές – συμβουλές
18:30 – 19:30
Μπάτσιαρης ΔημήτριοςΜηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακός επιθεωριτής Οικιακά συστήματα θέρμανσης και εξοικονόμηση ενέργειας
19:30  – 20:30
Κοσμάς ΣταύροςΔασολόγος, Δασάρχης Φουρνά Διαχείριση ξύλου των δασών της Ευρυτανίας
20:30 – 20:45
Ερωτήσεις – συζήτηση


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ευρυτανία: Κατανάλωση και εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση στο σπίτι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο