Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στην Καρδίτσα

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Έ βδομος και τελευταίος αγώνας για το ιδιαίτερα εξελιγμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, αγώνας ο οποίος επαναφέρει την Κεντρική Ελλάδα και την Καρδίτσα στο προσκήνιο. Στην όμορφη περιοχή της Μητρόπολης, δίπλα στην ειδυλλιακή λίμνη Πλαστήρα θα «παιχτεί» η τελευταία πράξη του «έργου» όπου όλοι ετοιμάζονται για εμφάνιση που θα δώσει τα πρώτα μηνύματα για το 2014 το οποίο αναμένεται ακόμα πιο δυνατό.


Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο ήδη πρωταθλητής ΜΧ1 Παναγιώτης Κουζής (ΛΕΜΟΚΑλαμάτας) θα πρέπει να αντιμετωπίσει, όχι μόνο τους δυνατούς μονομάχους για τις θέσεις 2 και 3 της τελικής κατάταξης, τον ταχύ και μεθοδικό Δημήτρη Βαγγελάκο (ΑΜΟΕορδαίας, Yamaha) στον ανανεωμένο Γιώργο Ηλιόπουλο (ΠΑΛΕΜΟΤ Αιγίου, ΚΤΜ) και τον επανερχόμενο από τραυματισμό Μανώλη Σκύβαλο (ΟΔΙΚΟζάνης) αλλά και τον ήδη πρωταθλητή ΜΧ2, τον Δημήτρη Κοντολέτα (ΑΟΛΜΟλυμπίας, Yamaha) ο οποίος σχεδιάζει να ανέβει στην ΜΧ1 το 2014 και εξ’ αυτού θα κάνει μια πρώτη δοκιμή των δυνάμεών του στην Καρδίτσα.
Με το παραπάνω δεδομένο αλλά και χωρίς αυτό, οι εξελίξεις στην ΜΧ2 αναμένονονται συγκλονιστικές αφού μια πεντάδα (αν όχι 6άδα!) ιδιαίτερα νεαρών θα παλέψει για την νίκη και την άνοδο στο βάθρο σχεδόν επί ίσοις όροις !! Ο σταθερά ανερχόμενος μετά τον τραυματισμό του, Παναγιώτης Παπίλας (ΑΜΛΕΧαλκίδας, Honda), ο εκπληκτικός στον αγώνα στην Πτολεμαϊδα Θεσσαλονικιός, ο Γιάννης Τουρατζίδης (ΜΟΒΕ,  Yamaha) ο εντυπωσιακός Σερραίος, ο Γιώργος Αρβανίτης (ΛΑΜΣερρών, Kawasaki), αλλά και ο επανερχόμενος από τραυματισμό Μανώλης Κρητικός (ΑΡΗΣ, Yamaha) μαζί με τον επίσης επανερχόμενο από τραυματισμό  Αλέξανδρο Γεωργαντά (ΜΑΟΚατερίνης, Husqvarna) και τον πολλά υποσχόμενο Νίκο Λυρίου (Ικαρος Ρόδου, Kawasaki) θα κρατήσουν τους πάντες στις μύτες των ποδιών μέχρι τον τελευταίο γύρο!
Στην κατηγορία με τις περισσότερες αγωνιστικές εκπλήξεις και εναλλαγές στους νικητές, στην κατηγορία ΟΡΕΝ, ο ήδη πρωταθλητής Σταμάτης Δημολιάνης (ΛΕΜΟΤ, Kawasaki) αλλά και ουσιαστικά σίγουρος δευτεραθλητής  Κυριάκος Κιουτσούκωστας (Μοτολέσχη Καβάλας, Suzuki) θα δώσουν την τελευταία μάχη για το 2013 έχοντας να αντιμετωπίσουν τον πολύ δυνατό παλαίμαχο Σταμάτη Λυρίου (Ικαρος Ρόδου, Kawasaki) που εκτός του στόχοτυ για 2 νίκες έχει βάλει στο «μάτι» και το Νο3 στην τελική κατάταξη.
«Νυν υπερ πάντων ο αγών» στην «τετράτροχη» κατηγορία των Quad όπου ο Αγρινιώτης Γιώργος Καπέλης (Yamaha) θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο των 11 σκελών που έχει, αλλά το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στην σκληρή μονομαχία για το Νο2, ανάμεσα στους Γιώργο Χαραλάμπους (Harris) και τον Κώστα Ντούζο (ΚΤΜ)  που ισοβάθμισαν στους 2 προηγούμενους αγώνες!

Σας περιμένουμε την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 10:30 στην Μητρόπολη Καρδίτσας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Στην πίστα ΜΧ Μητρόπολης Καρδίτσας μπορείτε να φτάσετε εύκολα ακολουθώντας τον δρόμο από την Καρδίτσα προς Νοσοκομείο - λίμνη Πλαστήρα. Μπαίνετε στην Μητρόπολη και στην έξοδο υπάρχει πινακίδα με κατεύθυνση δεξιά προς «Metropolis MX park». Απόσταση από την Καρδίτσα περίπου 8 χλμ.
Συντεταγμένες GPS    39°20'20.00" B  21°49'40.00" E
Ξενοδοχεία:
Αύρα 2441021523         Άστρον  2441023551       Κιέριον 2441071923            Άρνη 2441022161   Θεσσαλικόν Grand  2441036200.

Ειδικός Κανονισμός αγώνα και Ωράριο, στο www.amotoe.gr από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 12:00


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στην Καρδίτσα”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο