Δυναμική ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, ειδών φωτισμού και λαμπτήρων συνεχίζεται δυναμικά στο Δήμο Καρπενησίου μετά την υπογραφή νέας σύμβασης με την εταιρία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε., το μόνο εγκεκριμένο Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) στην Ελλάδα. Οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές αποτελούνται από υλικά και εξαρτήματα που περιέχουν ποσότητες τοξικών ουσιών οι οποίες επιβαρύνουν όχι μόνο το περιβάλλον, αλλά και την υγεία μας όταν απορρίπτονται ανεξέλεγκτα.

 Καλούμε όλους τους δημότες να συνεχίσουν να συμμετέχουν ενεργά στην ανακύκλωσή τους καθώς με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται το περιβάλλον από πολύ βλαβερές ουσίες ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούνται και ανακυκλώνονται πρώτες ύλες για την παραγωγή νέων προϊόντων. Ογκώδεις ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγεία, κουζίνες, τηλεοράσεις, συλλέγονται από το Δήμο μόνο κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο Τμήμα Καθαριότητας (στο 22370 21355) ή εναλλακτικά μπορούν οι ίδιοι οι δημότες να τις μεταφέρουν στον Όρχο του Δήμου στον Ξηριά όπου έχει τοποθετηθεί ειδικό κοντέινερ.
Μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, είδη φωτισμού και λαμπτήρες μπορούν να διατεθούν από τους δημότες σε κατάλληλους κάδους τοποθετημένους σε φυλασσόμενους χώρους στις Αποθήκες του Δήμου στη Νέα Λαϊκή και στα δημοτικά καταστήματα των υπόλοιπων Δημοτικών Ενοτήτων.
 Όλα τα παραπάνω μπορούν επίσης να διατεθούν και στα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών του Καρπενησίου.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δυναμική ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών στο Καρπενήσι ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο