Στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» μαζεύουμε Ρούχα και Παιχνίδια

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο Δήμος Καρπενησίου στο πλαίσιο της δράσης «Ρούχα και Παιχνίδια Αγάπης», προσκαλεί όσους επιθυμούν και βρίσκονται σε ανάγκη να προσέλθουν στο χώρο του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και να προμηθευτούν ενδύματα για παιδιά και ενήλικες, παιχνίδια, κουβέρτες και παπλώματα σε καλή κατάσταση, για τη χειμερινή περίοδο, τα οποία έχουν συγκεντρωθεί από τις προσφορές συμπολιτών μας.

 Οι ώρες λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και εξυπηρέτησης των πολιτών είναι : Τρίτη απόγευμα 5-8 και Παρασκευή πρωί 10-1.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» μαζεύουμε Ρούχα και Παιχνίδια ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο