Από τη Γέφυρα της Επισκοπής πέρασε η Ολυμπιακή Φλόγα

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«A πό τη Γέφυρα της Επισκοπής πέρασε η Ολυμπιακή Φλόγα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 που θα πραγματοποιηθούν στη Ρωσία. Στο δρόμο της από την Αιτωλοακαρνανία προς το Καρπενήσι, όπου και θα ήταν ο επόμενος σταθμός, η ολυμπιακή φλόγα πέρασε και έκανε μια μικρή στάση στη Γέφυρα της Επισκοπής του Δήμου Αγράφων.
 Παρούσες ήταν η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Αγράφων κα Φεγγούλη Βασιλική καθώς και η Αντιδήμαρχος Αγράφων κα Κοφίνη Αναστασία, οι οποίες υποδέχθηκαν θερμά την ομάδα της Ολυμπιακής Επιτροπής με την Ολυμπιακή Φλόγα. 

Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο καθώς και κλιμάκια από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ Καρπενησίου για να συνοδεύσουν τη φλόγα. Επίσης, οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου έφτιαξαν μια μεγάλη ζωγραφιά καλωσορίσματος στο Δήμο Αγράφων.

 Η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Φεγγούλη Βασιλική


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Από τη Γέφυρα της Επισκοπής πέρασε η Ολυμπιακή Φλόγα”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο