Με τον κ. Χρυσοχοϊδη συναντήθηκε ο Κ. Μπακογιάννης

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ην Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο Δήμαρχος επικεντρώθηκε στο έργο της Παράκαμψης Λαμίας, το οποίο και χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου. Τόνισε δε στον Υπουργό, ότι το έργο αυτό έχει τεράστια αξία για την περιοχή, την οποία θα βγάλει από την απομόνωση, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην καλύτερη σύνδεση της Ευρυτανίας με την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο κ. Μπακογιάννης, χαρακτήρισε το έργο αυτό ως τον επόμενο μεγάλο στόχο, τον οποίο οφείλουν Κεντρικό Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση να πετύχουν από κοινού, δίνοντας ώθηση και νέα πνοή στην Ευρυτανία.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Με τον κ. Χρυσοχοϊδη συναντήθηκε ο Κ. Μπακογιάννης”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο