Μπακογιάννης καλεί Τσίπρα στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Π ρόσκληση προς τον κ. Αλ. Τσίπρα να επισκεφθεί το Καρπενήσι (με όλα τα έξοδα φιλοξενίας πληρωμένα) απευθύνει ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κ. Μπακογιάννης με αποκλειστικό σκοπό «να καταλάβει πια επιτέλους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τι εστί πραγματική Ελλάδα». Ισως τον κ. Μπακογιάννη να πείραξε λιγότερο ο χαρακτηρισμός που έδωσε συλλήβδην ο κ. Τσίπρας στους εκλεγμένους δημάρχους του ΠαΣοΚ και της ΝΔ ως... «βλαχοδήμαρχους», αφού, όπως έλεγε, αυτός πριν από δύο χρόνια είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του έτσι. Αν ο κ. Τσίπρας αποδεχθεί την πρόσκληση και πρόκληση να επισκεφθεί το Καρπενήσι, τότε, όπως λέει ο δήμαρχός του, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξαναμιλήσει τόσο περιφρονητικά για τους ανθρώπους».


 [tovima ]

0 Απαντήσεις για... for “ Μπακογιάννης καλεί Τσίπρα στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο