Απάντηση σχετικά με την διάσωση της Σωτήρας

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας«Κ ινητοποιώντας και ενημερώνοντας το Υπουργείο καταφέραμε η 24η Εφορεία να προτείνει με έγγραφο της προς την Γενική Διεύθυνση αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς να δημιουργηθεί πολιτιστικός άξονας Ανατολική Φραγκίστα - Επισκοπή - Λίμνη Κρεμαστών στο πλαίσιο του πολιτιστικού/Θρησκευτικού Τουρισμού διασώζοντας και αναδεικνύοντας τόσο το Ναό Του Σωτήρος Χριστού όσο και του μουσείου Γεώργιος Καφαντάρης αλλά και νεωτέρων μνημείων όπως γεφύρια κτίρια βιοτεχνικής παραγωγής όπως είναι ο Νερόμυλος και επιτεύγματα της σύγχρονης μηχανικής υπόδειγμα της οποίας είναι η ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ με τον όρο και την προυποθεση η για την ώρα περιέργως κοιμώμενη περιφέρεια Στερεάς και η αρμόδια Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας, να ενεργοποιηθούν ώστε να εντάξουμε αυτά τα έργα στο σχέδιο δράσης ΔΑΒΜΜ στο πλαίσιο του ΣΕΣ 2014-2020.

 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Απάντηση σχετικά με την διάσωση της Σωτήρας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο