Έγινες η αφορμή της απόφασής μου

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ τραβά ξεκίνησες να χρεώνεις λάθη, τεντωμένα σχοινιά τα νεύρα, τηλεοπτική σειρά ο λόγος σου, μικρή η ακροαματικότητα της εκπομπής σου, λες και δεν σε παρακολουθεί κανείς.

 Μυστήριο οι καταγγελίες σου, με το στραβό σου να χρεώνει απειλητικά, ωραιοπάθεια η περιουσία σου τελειώνοντας με γέλιο ειρωνικό και ασύμμετρο χωρίς να συμμετέχει η λογική.

Σαστίζεις στο σοβαρό μου που έγινες η αφορμή της απόφασής μου να μην σε ξαναδώ επιδοκιμάζοντας τα επιτρεπτά, σχολιάζοντας τα αποφασιστικά.

Πεισμώνεις σαν μικρό παιδί χωρίς να γνωρίζεις τι συμβαίνει, με διαταραχή συναισθημάτων αντιμετωπίζεις το ποιοτικό, γεγονός το παραλήρημα ταιριάζει με το αναρχικό σου.

Στα ξένα ξεκίνησες την μετάφραση, φαντάζουν υπερβολικά τα επίμονα που προσπαθείς να περάσεις, λανθασμένες σειρές που φυλακίζουν τη γλώσσα στο ευπρεπές.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Έγινες η αφορμή της απόφασής μου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο