Μια φανταστική πραγματικότητα

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Π
άντα είσαι εκεί, ξέρω που θα σε βρω αρκεί να μείνω στο μονοπάτι προσηλωμένος, με βήματα σταθερά και χωρίς λάθη, μοιραίο το παραπάτημα που θα σκιάσει τα πάντα. Ατέλειωτος ο έρωτας σαν συνεχές ταξίδι στο χρόνο, ενώ σε όλη την πορεία του το μόνο που κάνω αναγκασμένα είναι να αλλάζω, αντέχοντας στο χρόνο [ σαν το γρι του γρανίτη ] και τα διάφορα μοδάτα.

Όλο δίπλα σου και όλο δύστυχα προχωρώ, λες και θα σου κλέψω το ανεκτίμητο κάτι που αντιλαμβάνομαι σταδιακά πως δεν δικαιούμαι να έχω νιώθοντάς το, το ενοχλητικό.

Άτσαλα πάνω μου ζεις, μεγαλώνεις, γίνεσαι φαινομενικά γυναίκα, λαίμαργα μου αποσπάς τα καλά σηκώνοντας απλά το κεφάλι, ανόητο το πλαϊνό σου γνέμα.

Ξυπνώ νιώθοντας το βάρος να σπάει, σαν ενοχλητικός πόνος που αυξάνεται ενοχλητικά κάθε φορά χωρίς ούτε ένα φτερούγισμα ελπίδας, λαχανιασμένα αναζητώ την φαντασία ξεφεύγοντας έστω και λίγο από την πραγματικότητα.


Φουρνιώτης 

0 Απαντήσεις για... for “ Μια φανταστική πραγματικότητα”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο