Σκέψεις για Καρπενήσι στον Πανιώνιο

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 19 Μαΐου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ο Καρπενήσι είναι ο πιθανότερος προορισμός για την καλοκαιρινή προετοιμασία του Πανιωνίου. Τα σχέδια της προετοιμασίας της ομάδας έχουν ξεκινήσει να κάνουν στον Πανιώνιο.

 Σε πρώτο πλάνο είναι το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα αρχίσει να «χτίζεται» η νέα ομάδα των «κυανέρυθρων», με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να προσανατολίζεται στη λύση του Καρπενησίου.

 Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα ο τεχνικός του Πανιωνίου με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρο Κουτλίδη.



 [Πηγή novasports ]

0 Απαντήσεις για... for “ Σκέψεις για Καρπενήσι στον Πανιώνιο”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο