Σε κλίμα ανανέωσης η Ανάσταση στο Φουρνά < Video )

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας«Μ έγα Πάσχα στο χωριό και ο κόσμος στολίστηκε για να αναβιώσει την Ανάσταση του Θεανθρώπου.
 

Αναβίωσαν για μια ακόμα χρόνια οι Φουρνιώτες το έθιμο. Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε η θρησκευτική τελετή της Ανάστασης στον Ιερό Ναό της Σωτήρας στην πλατεία του χωριού. Σε μια σεμνή τελετή με λίγα βεγγαλικά, οι πιστοί μικροί και μεγάλοι, κρατώντας λαμπάδες στα χέρια τους συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του ναού, περιμένοντας το Άγιο φως και τη χαρμόσυνη είδηση της Ανάστασης.

 
Ευχόμαστε το φως. της'' Αναστάσεως'' να φωτίζει την ζωή σας.
  


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Σε κλίμα ανανέωσης η Ανάσταση στο Φουρνά < Video ) ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο