Ανεύρεση πτώματος στη δασική θέση «Πλάτανος» Αγίου Νικολάου στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

axortagos.gr
«Σ τη δασική θέση «Πλάτανος» Αγίου Νικολάου στο Καρπενήσι, βρέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, πτώμα άγνωστου άνδρα.
 
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από τηλεφωνική ενημέρωση που έλαβαν από υπάλληλο του Δασαρχείου της περιοχής, μετέβησαν στο σημείο και μετά από διενέργεια αυτοψίας, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για πτώμα ηλικιωμένου άνδρα, σε προχωρημένη σήψη με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κανονικά ντυμένου και βρέθηκε ανάμεσα σε πεσμένα έλατα.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή της σορού του ηλικιωμένου.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου, προκειμένου να εξακριβωθούν αφενός τα αίτια του θανάτου και αφετέρου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του θανώντος.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ανεύρεση πτώματος στη δασική θέση «Πλάτανος» Αγίου Νικολάου στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο