Εκδρομή της Ενωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«E κδρομή στο ορεινό Καρπενήσι, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ενωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας. Τα μέλη και οι φίλοι της Ενωσης επικέφθηκαν τη Μονή Προυσού που βρίσκεται νότια 31χιλ. του Καρπενησίου και προσκύνησαν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Προυσιώτισσας που κατάγεται από την Προύσα της Μικράς Ασίας. Ακολούθησε επίσκεψη στο Μεγάλο Χωριό και το βράδυ στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ …ξεκούραση, δείπνο και διασκέδαση με πολύ χορό σε prive αίθουσα του ξενοδοχείου.
 Την Κυριακή αναχώρησαν από το ξενοδοχείο με προορισμό το χωριό Κορυσχάδες και επίσκεψη στο μουσείο της Εθνικής Αντίστασης όπου στις 14 Μαίου του 1944 συνεδρίασε η πρώτη εθνοσυνέλευση της Ελεύθερης Ελλάδας.  Στη συνέχεια στο Καρπενήσι και το μεσημέρι γεύμα στο Αγνάντι. Ανεπανάλειπτη φυσική ομορφιά, πολύ πράσινο με κυρίαρχο στοιχείο τα έλατα,τρεχούμενα νερά παντού και τα ορεινά χιονισμένα, όλοι μαζί μια παρέα που ταξιδέψαν  και γεμίσαν ένα πούλμαν, μια μεγάλη μικρασιατική οικογένεια, διασκεδάσαν, ξέφυγαν από τη μίζερη πραγματικότητα το καταφχαριστήθηκαν και σε αυτό συνέβαλαν όλοι με προεξάχοντα τον ανεπανάληπτο Κυριάκο Μαρτάκη.


 [Πηγή mikrasiatis ]

0 Απαντήσεις για... for “ Εκδρομή της Ενωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο