Εκδήλωση της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«E κδήλωση της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας με θέμα : “Το Δημόσιο Σχολείο και ο εκπαιδευτικός στην εποχή των μνημονίων: Δημόσιος χαρακτήρας – Αξιολόγηση Σχολικής Μονάδας /Εκπαιδευτικού – Συγχωνεύσεις – Υποχρεωτικές Μετακινήσεις – Αύξηση ωραρίου - Απολύσεις”.
 Το Δ.Σ. της  ΕΛΜΕ Ευρυτανίας καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην  εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΛΜΕ, στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου την Τετάρτη 17/4/2013  και ώρα 5:30 μ.μ.
 
            Εισήγηση για τα ανωτέρω θέματα καθώς και για γενικότερα ζητήματα που αφορούν το δημόσιο σχολείο και τον εκπαιδευτικό θα κάνει ο Χρήστος Κάτσικας, έγκριτος ειδικός ερευνητής σε ζητήματα δημόσιου σχολείου. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί επίσης και  ο Θέμης Κοτσυφάκης Γενικός Γραμματέας της ΟΛΜΕ ο οποίος θα ενημερώσει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα για τις τρέχουσες εξελίξεις. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

            Επειδή η επόμενη εκπαιδευτική χρονιά προβλέπεται εκρηκτική από πλευράς νέων αρνητικών εξελίξεων, καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν, να ενημερωθούν, να συνεισφέρουν με τον προβληματισμό τους και να συμβάλουν στην αγωνιστική ετοιμότητα του κλάδου να αντιμετωπίσει αυτή την πρωτοφανή επίθεση με συλλογικό τρόπο.

ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΘΟΥΜΕ  ΣΤΗ  ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ  ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ
Ή  ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ  για  την  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ;


                Ο Πρόεδρος                  Η  Γ. Γραμματέας 
            Μαστροκώστας Κώστας                   Πανοπούλου Φωτεινή               [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Εκδήλωση της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο