Ευρυτάνες: Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι έκαναν “λάθος”

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η Κ.Ο. Ευρυτανίας του ΚΚΕ καλεί τους εργατοϋπάλληλους, τους άνεργους, τα λαϊκά στρώματα να μην κάνουν το λάθος και πιστέψουν τις “σαπουνόφουσκες” περί “λάθους” του ΔΝΤ. Και κυρίως, ότι μια κυβέρνηση διαχείρισης, πχ. μια “αριστερή κυβέρνηση”, θα διορθώσει το “λάθος”, θα ικανοποιήσει τις λαϊκές ανάγκες και παράλληλα θα ικανοποιήσει τη δίψα του κεφαλαίου για συνεχώς αυξανόμενη κερδοφορία. Πρόκειται για κοροϊδία, αφού καπιταλιστική ανάπτυξη σημαίνει επενδύσεις. Και αυτές γίνονται με αποκλειστικό γνώμονα το κέρδος, που είναι τόσο μεγαλύτερο, όσο μικρότεροι είναι οι μισθοί και υποτυπώδη τα δικαιώματα των εργαζομένων.



Η προπαγάνδα του “λάθους” διαγράφει μονοκονδυλιά την προ πολλού επεξεργασμένη και συνδιαμορφωμένη σε επίπεδο Ε.Ε. φιλομονοπωλιακή στρατηγική, που, για χάρη τής κερδοφορίας και ανταγωνιστικότητας των επιχειρηματικών ομίλων, και σε κρίση και σε “ανάκαμψη”, τσακίζει κατακτήσεις και δικαιώματα δεκαετιών.  
Στο αποπροσανατολιστικό αυτό παιχνίδι πρωταγωνιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον αρχηγό του να δίνει τον τόνο. Αυτό που σκόπιμα αποσιωπούν είναι ότι το “λάθος” δεν αφορά στην επίθεση που δέχεται ο λαός. Κάτι που, άλλωστε, διαμηνύουν με απόλυτη σαφήνεια και οι αξιωματούχοι του ΔΝΤ, επιμένοντας ότι οι αντιλαϊκές “μεταρρυθμίσεις” πρέπει να συνεχιστούν, άσχετα με το “λάθος”.

Δεν υπάρχει “λάθος” και να γιατί! Στην Ιταλία
πάνω από το 70% του πληθυσμού είδε την αγοραστική του δύναμη να μειώνεται μέχρι και 40% μέσα σε ένα χρόνο. Πάνω από το 60% του εργαζόμενου πληθυσμού δηλώνει ότι δεν καταφέρνει να τα φέρει βόλτα με το μισθό του κάθε μήνα. Κοντά στο 30% του πληθυσμού έχει αναγκαστεί να ξεπουληθεί σε ενεχυροδανειστήρια για να προσποριστεί τα στοιχειώδη για την διαβίωσή του. Πάνω από το 25% του πληθυσμού αναζητά κάποια “δουλειά του ποδαριού” για να συμπληρώσει τα προς το ζην.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλα αυτά συμβαίνουν στην Ιταλία, χωρίς Μνημόνιο και χωρίς το ΔΝΤ να έχει διαπράξει κάποιο λάθος”...
Η λύση βρίσκεται στην πρόταση του ΚΚΕ:
Όχι  στην ανάθεση της κυβέρνησης, πότε στον έναν και πότε στον άλλο διαχειριστή της αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά εσύ να πάρεις  πρέπει την εξουσία και να γίνεις ο ίδιος αφέντης και διαχειριστής του πλούτου σου.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ευρυτάνες: Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι έκαναν “λάθος” ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο