Ιατρικό θαύμα στη Θεσσαλονίκη! Αφαίρεσαν όγκο πνεύμονα και καρδιάς από 19χρονη

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Έ να «θαύμα» έζησε μία 19χρονη, χάρη στην παγκόσμια ιατρική πρωτιά αφαίρεσης ενός μεγάλου όγκου πνεύμονα και καρδιάς, που η διάμετρός του ξεπερνούσε τα 14 εκατοστά.

Μετά από μια εγχείρηση 6,5 ωρών που διενεργήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, αφού παρέμεινε για δύο ημέρες στην Εντατική, επέστρεψε στον θάλαμο νοσηλείας και στις 15 Φεβρουαρίου θα πάρει εξιτήριο.

"Η καρδιά της λειτουργεί άριστα όπως απέδειξαν το διοισοφάγειο και διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς. Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις που έγιναν με ταχεία βιοψία πριν ολοκληρωθεί η επέμβαση, αλλά και στη συνέχεια ο έλεγχος του συνόλου του όγκου που αφαιρέθηκε, επιβεβαίωσαν ότι τα σημεία της εκτομής ήταν ελεύθερα καρκινικών κυττάρων" αναφέρει ο επικεφαλής των ομάδας χειρουργών θώρακος- καρδιάς - αγγείων που διενήργησε την επέμβαση, Ευάγγελος Σιβιτανίδης. 


 [Περισσοτερα στο newsit ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ιατρικό θαύμα στη Θεσσαλονίκη! Αφαίρεσαν όγκο πνεύμονα και καρδιάς από 19χρονη”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο