Ανοιχτή συνάντηση για την διοργάνωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο Δήμος Καρπενησίου θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ανοιχτή συνάντηση φορέων προκειμένου να συζητηθεί η διοργάνωση των εκδηλώσεων της Αποκριάς και η συμμετοχή των δημοτών σε αυτές.


Καλούμε όλους τους συλλόγους αλλά και τις άτυπες ομάδες (φροντιστήρια, ομάδες δημοτών ανά γειτονιά) να παραβρεθούν, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια μεγάλη γιορτή.
Φέτος, επιθυμία μας είναι να γίνει  μια παρέλαση μεγαλύτερη από ποτέ και αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο με τη δική σας βοήθεια.
Πέρα από μια γιορτή για όλους εμάς, ας μην ξεχνάμε ότι οι Απόκριες αποτελούν όχημα τουριστικής προβολής για τον τόπο.
Οι φετινές Απόκριες μπορούν να γίνουν μοναδικές, αρκεί να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ανοιχτή συνάντηση για την διοργάνωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο