Κρύος καιρός και γρίπη. Τι πρέπει να κάνετε για να μην αρρωστήσετε

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο χειμώνας έκανε δυναμικά την εμφάνιση του από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2013. Το τσουχτερό κρύο, η υγρασία και οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν εύκολα να "μας ρίξουν" στο κρεββάτι και να αρρωστήσουμε με γρίπη. Τι πρέπει να κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση; ποια φάρμακα είναι ιδανικά;
Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να αποφεύγουμε; Πότε η κοινή γρίπη γίνεται επικίνδυνη; Ποια είναι τα συμπτώματα;
Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε θα βρείτε απαντήσεις σε κάθε σας απορία... Η γρίπη είναι συνήθως μια αυτοϊώμενη λοίμωξη του αναπνευστικού ,μπορεί όμως να εξελιχθεί σε πολύ σοβαρή νόσο και να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο .


 [Περισσοτερα στο iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Κρύος καιρός και γρίπη. Τι πρέπει να κάνετε για να μην αρρωστήσετε”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο