6 αλήθειες που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει πριν κάνει μπότοξ

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ελικά αποφασίσατε να κάνετε μπότοξ για να καλύψετε κάποιες ενοχλητικές ρυτίδες στο πρόσωπο. Είστε σίγουρες όμως ότι γνωρίζετε τα πάντα για το μπότοξ; Πότε, για παράδειγμα θα αποκτήσετε φυσικότητα στην έκφραση δίχως ίχνη και πόνο; Ποιες ουσίες ή ποια φάρμακα μπορεί να επιδράσουν αρνητικά ή να μην επιτρέψουν στο μπότοξ να δράσει όπως θα έπρεπε;
Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε θα λυθούν όλες σας οι απορίες για το “πριν” και το “μετά” από το μπότοξ ΒΟΤΟΥΛΟΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ - B.T. (BOTOX - DYSPORT)

Δεν είναι ασυνήθιστο να γίνεται εφαρμογή B.T. σε κάποιον ή κάποια, αμέσως μετά την πρώτη ενημέρωσή του και στην ίδια επίσκεψη.
Μπορεί να έχει συμβεί και σε σας.


 [Περισσοτερα στο iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ 6 αλήθειες που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει πριν κάνει μπότοξ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο