Πόσο θα πληρώνουμε τα φάρμακα από το νέο έτος! Όλες οι αλλαγές

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«T ελικά όπως όλοι φοβόμασταν, το 2013 θα είναι πολύ πιο τσουχτερό για την τσέπη μας και ειδικά για αυτή των ασθενών που θα κληθούν να πληρώσουν παραπάνω για να πάρουν τα απαραίτητα φάρμακά τους. Μετά τις αλλαγές της κυβέρνησης δε θα πληρώνουμε μόνο τη συμμετοχή...
Αλλάζουν όλα από το νέο χρόνο στην αγορά φαρμάκου και οι ασθενείς καλούνται να πληρώνουν πλέον παραπάνω καθώς δε θα απαιτείται μόνο η γνωστή συμμετοχή (από 10 έως και 25%) αλλά θα πρέπει να πληρώνουν και τη διαφορά (τα μισά) από την αποζημίωση που θα δίνει το Ταμείο μέχρι το ποσό που θα κοστίζει το φάρμακο που θα επιλέγουν.


 [Πηγή iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Πόσο θα πληρώνουμε τα φάρμακα από το νέο έτος! Όλες οι αλλαγές ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο