Ένταξη Ανάπλασης στο ΕΣΠΑ περιοχή Συνοικισμού», στην Άμφισσα

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

«Υ πογράφθηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση περιοχής Συνοικισμού», στην Άμφισσα , με προϋπολογισμό 1.146.000,00 €.
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκε το έργο με τίτλο: «Ανάπλαση περιοχής Συνοικισμού», με δικαιούχο τον Δήμο Δελφών και προϋπολογισµό 1.146.000,00 €, το οποίο συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς πόρους και πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας - Ηπείρου 2007 -2013».
Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην ανάπλαση του χώρου αναψυχής της περιοχής Συνοικισμού στην Άμφισσα, με την παράλληλη αγορά οικοπέδου επί των οδών Θ. Μαυραειδή και Αγ. Θεοδώρων, το οποίο θα ενοποιηθεί με τον υπάρχοντα χώρο, δημιουργώντας έναν εκτενή χώρο αναψυχής. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό πρόκειται να πραγματοποιηθούν βελτιώσεις στον υπάρχοντα χώρο περιπάτου και επέκταση αυτού, δημιουργία χώρων αναψυχής, πρασίνου, πλατειών, παιδικής χαράς και χώρων αθλητικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων. Ο χώρος αναψυχής, που τελικά θα διαμορφωθεί, θα αποτελείται από τρεις εκτάσεις συνολικής έκτασης 8.000 τετρ. μέτρων και θα διαχωρίζεται εσωτερικά από δύο δρόμους χαμηλών ταχυτήτων.
Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε: «Εξασφαλίζουμε χρηματοδότηση 1.146.000,00 € για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου ανάπλασης της περιοχής Συνοικισμού, συνολικής έκτασης 8.000 τετρ. μέτρων στην πόλη της Άμφισσας», ενώ τόνισε: «Ολοκληρώνουμε με ταχείς ρυθμούς την αξιολόγηση των προτάσεων των Δήμων και εντάσσουμε έργα αστικών αναπλάσεων, με τα οποία στοχεύουμε σε σημαντική αναβάθμιση της αισθητικής και της λειτουργικότητας των αστικών κέντρων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έτσι ώστε να κάνουμε τις πόλεις μας ακόμη πιο φιλικές προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους».


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ένταξη Ανάπλασης στο ΕΣΠΑ περιοχή Συνοικισμού», στην Άμφισσα ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο