Πως μπορεί να καταπολεμηθεί η πρόωρη εκσπερμάτιση;

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η πρόωρη εκσπερμάτιση (ΠΕ), αποτελεί σύνηθες αίτιο σεξουαλικής διαταραχής (το συχνότερα αναφερόμενο σε νεαρές ηλικίες). Συνδυάζεται πολύ συχνά με στυτική δυσλειτουργία επηρεάζοντας γενικότερα τη σεξουαλική ζωή και συμπεριφορά του πάσχοντα , και στις περιπτώσεις μόνιμης σχέσης τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, με αρνητικές συνέπειες στην ίδια τη σχέση.
Παρά την υψηλή συχνότητα εμφάνισης ,η νόσος παραμένει συχνά αδιάγνωστη , είτε λόγω της απόκρυψης του προβλήματος από τον πάσχοντα ,είτε λόγω λήψης πλημμελούς ιστορικού από τον κλινικό.
Σαν πρόωρη εκσπερμάτιση περιγράφεται η εκσπερμάτιση που συμβαίνει παρά τη θέληση του ασθενούς ,πριν ή αμέσως μετά τη διείδυση ,παρά την επιθυμία του ασθενούς.Η ανάγκη αντικειμενικού προσδιορισμού ,οδήγησε την ISSM,να θεωρήσει την ΠΕ, ως σύνδρομο που καθορίζεται με βάση 3 παραμέτρους: 1. εκσπερμάτιση πάντα ή σχεδόν πάντα σε λιγότερο από 60 δευτ. (χρονομέτρηση από τη σύντροφο Intravaginal Ejaculation Latency Time IELT) 2. εμφάνιση σε όλες ή στις περισσότερες σεξουαλικές διεισδύσεις (50%),με οποιαδήποτε σεξουαλική σύντροφο 3. Αρνητικές προσωπικές συνέπειες,αγωνία,απογοήτευση,αποφυγή σεξουαλικής δραστηριότητας



 [Περισσοτερα στο iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Πως μπορεί να καταπολεμηθεί η πρόωρη εκσπερμάτιση;”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο