Όλοι μαζί για το παιδί

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ό λοι μαζί για το παιδί»: Είναι η δράση που οργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης μας Lamiafm-1 96,2 σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ 100,3 με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας και την αρωγή του Δήμου Λαμιέων, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, με σκοπό τη συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά που βρίσκονται κάτω από την σκέπη των ιδρυμάτων Η συγκέντρωση των παιχνιδιών θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Πάρκου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

 Τα παιχνίδια, που μπορεί κανείς να προσφέρει, μπορεί να είναι καινούρια ή σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση. Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας, υποστηρίζοντας τη συγκεκριμένη δράση, καλεί τα μέλη και τους φίλους της να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους και να γίνουν αυτή τη μέρα Αη Βασίληδες στην πράξη.

 Με τη σκέψη στα παιδιά αυτά, που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη την αγάπη όλων μας, ας στείλουμε ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας στη δύσκολη αυτή περίοδο, που διανύουμε, για τη χώρα μας.

Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι μια αναλλοίωτη αξία, που σήμερα είναι ιδιαίτερα επίκαιρη και αναγκαία.

 Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Όλοι μαζί για το παιδί”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο