Πρόγραμμα για τα δασοκομικά προιόντα Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ
το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης «Αύξηση της αξίας των Δασοκομικών προϊόντων» καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στόχος του μέτρου είναι η αύξηση της προστιθέμενης αξίας και της ανταγωνιστικότητας των δασοκομικών προϊόντων μέσω επενδύσεων που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και ίδρυση των πολύ μικρών μονάδων μεταποίησης και στη βελτίωση της εμπορίας των δασοκομικών προϊόντων. Δικαιούχοι του μέτρου σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου είναι οι πολύ μικρές επιχειρήσεις, εφόσον ο ετήσιος κύκλος εργασιών ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού δεν υπερβαίνει τα 2 εκατ. Ευρώ. και απασχολεί λιγότερους από δέκα εργαζόμενους.

 Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις ενίσχυσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα οικεία με το τόπο της επένδυσης στα Δασαρχεία ή στις Διευθύνσεις Δασών.


[Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Πρόγραμμα για τα δασοκομικά προιόντα Ευρυτανίας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο