Πόσα δίνει ο ΕΟΠΥΥ για εξωσωματικές που έγιναν στον ιδιωτικό τομέα;

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«T
η δαπάνη για εξωσωματική γονιμοποίηση που έγινε και σε ιδιωτικούς φορείς που δεν είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, αποφάσισε ο Οργανισμός να καλύπτει. Το ποσό δεν είναι μεγάλο και είναι μόνο όσα προβλέπονται από το κρατικό τιμολόγιο. Να σημειωθεί ότι στη χώρα μας που τα υπογόνιμα ζευγάρια είναι χιλιάδες, ξοδεύουν ετησίως αμέτρητα ποσά για να αποκτήσουν ένα παιδί. Διαβάστε τι δίνει ο ΕΟΠΥΥ και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί.

Ο ΕΟΠΥΥ με απόφασή του ενέκρινε την αναγνώριση της δαπάνης εξωσωματικής γονιμοποίησης που διενεργείται σε μη συμβεβλημένους ιδιωτικούς φορείς και την αποζημίωση των ασφαλισμένων
σύμφωνα με το κρατικό τιμολόγιο ήτοι 352,16 €.[Περισσότερα στο iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Πόσα δίνει ο ΕΟΠΥΥ για εξωσωματικές που έγιναν στον ιδιωτικό τομέα; ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο