Προστατεύει ο καφές από τον Προστάτη;

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ
α οφέλη του καφέ, όταν τον πίνουμε σε φυσιολογικές ποσότητες, έχουν διαπιστωθεί από πολλές επιστημονικές έρευνες. Κάποιοι λένε ότι κάνει καλό στην καρδιά, κάποιο ότι προστατεύει από τα εγκεφαλικά, και κάποιοι ότι δημιουργεί ασπίδα κατά του καρκίνου.

Πρόσφατη μελέτη του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι ο καφές μπορεί να ελαττώνει ακόμα και ως 60% την πιθανότητα για εμφάνιση καρκίνου του προστάτη. Η μελέτη έγινε σε 50.000 άνδρες, και στους οποίους διαπιστώθηκε ότι όσοι έπιναν καφέ, εμφάνιζαν πολύ μικρά ποσοστά εμφάνισης καρκίνου στον προστάτη.



[ iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Προστατεύει ο καφές από τον Προστάτη;”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο