Γιούνκερ: Τέλος χρόνου...

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ
ε φιλικές προειδοποιήσεις έκανε σαφές ο Ζ.Κ. Γιούνκερ τις απαιτήσεις των δανιστών μας.
«Σε ό,τι αφορά τώρα την επιμήκυνση της περιόδου προσαρμογής: Θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την Εκθεση, από τα ευρήματα της αποστολής της τρόικας και θα πρέπει να συζητηθεί αυτή η επιμήκυνση της περιόδου, καθώς και άλλες διαστάσεις του ζητήματος αυτού, λαμβάνοντας υπόψη και τα ευρήματα της τρόικας», είπε χαρακτηριστικά και έσπευσε αμέσως να «Αυτή είναι μία τελευταία ευκαιρία που έχει να κάνει με την Ελλάδα και ουσιαστικά το παιχνίδι είναι στα χέρια της. Και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν και οι πολίτες»
[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Γιούνκερ: Τέλος χρόνου...”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο