Τέρενς Κουίκ : Ο κ. Σαμαράς να καταργήσει το «νόμο Τόμσεν»

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Είχα προειδοποιήσει με Επίκαιρη Ερώτηση, με προσωπικές μου τηλεφωνικές επαφές με τους κ.κ. Βενιζέλο, Κουβέλη, Μαυραγάνη, αλλά και με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις μου, ότι με την έναρξη του Αυγούστου θα άρχιζαν οι συλλήψεις για πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες που χρωστούν στο Δημόσιο και τα Ταμεία.

Ταυτόχρονα, ζητούσα (και εξακολουθώ να ζητώ) να γίνει άμεσα η ρύθμιση αυτών των ληξιπρόθεσμων οφειλών με τουλάχιστον 60 δόσεις για να αποφευχθούν και οι χειροπέδες και οι κατασχέσεις και οι αυτοκτονίες.

Πλην όμως, η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν αντιδρά.

Πληροφορούμαι ότι σήμερα ο μνημονιακός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναγκάστηκε να παρέμβει ο ίδιος προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος πατέρας επτά παιδιών που συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης για χρέη 5.000 ευρώ!

Φοβάμαι, ότι αν ο κ. Σαμαράς δεν καταργήσει το «νόμο Τόμσεν» που επιβλήθηκε το Φεβρουάριο του 2012, τότε σε καθημερινή βάση θα πρέπει να αντιμετωπίζει άπειρες τέτοιες περιπτώσεις, που ίσως είναι και το λιγότερο. Διότι το χειρότερο (και ας μη θεωρηθεί λαϊκισμός ή μακάβριο) θα πρέπει μέσα στο προσωπικό του ενδιαφέρον για τον Έλληνα πολίτη να συμπεριλάβει και την αποστολή στεφανιών σε εκείνους που μπροστά στο αδιέξοδο θα πολλαπλασιάσουν τις αυτοκτονίες στη χώρα μας».
[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Τέρενς Κουίκ : Ο κ. Σαμαράς να καταργήσει το «νόμο Τόμσεν»”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο