Μήπως ξέχασαν να σας απογράψουν;

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο
λοκληρώνεται αύριο Τρίτη η απογραφή πληθυσμού που ξεκίνησε στις 10 Μαΐου.
Από τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από ακροατές και ηλεκτρονικά μηνύματα που λαμβάνουμε φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη πολλοί που δεν έχουν απογραφεί, είτε γιατί δεν ήταν στο σπίτι τους όταν πέρασε ο απογραφέας από την γειτονιά τους, είτε γιατί εκείνος ξέχασε να αφήσει ειδοποίηση με το τηλέφωνό του όπως διαβεβαιώνει η Στατιστική Υπηρεσία. Όπως κι αν έχει όμως αν ακόμη δεν έχετε απογραφεί, επικοινωνήστε μόνοι σας με την Στατιστική Υπηρεσία και δηλώστε το.

Ο αριθμός των δημοτών που θα προκύψει για τον κάθε Δήμο είναι πολύ σημαντικός για τις χρηματοδοτήσεις που ια δικαιούται για έργα.



[lamiafm1 ]



0 Απαντήσεις για... for “ Μήπως ξέχασαν να σας απογράψουν;”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο