Στο Καρπενήσι οι άνθρωποι του Ατρόμητου

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ
το Καρπενήσι θα βρεθούν οι άνθρωποι του Ατρόμητου με σκοπό να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις όπου θα κάνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας η ομάδα.
Ο προγραμματισμός του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει άμεσα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ρυθμίζουν όλες τις λεπτομέρειες.

Την Κυριακή ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σπύρος Σοφιανός θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.
Στην συνέχεια ο Σπύρος Σοφιανός μαζί με το β’ βοηθό προπονητή Μίοντραγκ Μένταν θα ταξιδέψουν σε Αυστρία – Γερμανία, για να επιθεωρήσουν αθλητικά κέντρα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.


Η προετοιμασία να θυμίσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί, λογικά, από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 7 Αυγούστου.


[sport24 ]





0 Απαντήσεις για... for “ Στο Καρπενήσι οι άνθρωποι του Ατρόμητου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο