Διακόπτεται η μεταφορά των μαθητών στη Στ. Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 27 Απριλίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Π
ρόβλημα με τη μεταφορά τους, ωστόσο, αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι μαθητές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς πριν από το Πάσχα οι ιδιοκτήτες των ΚΤΕΛ είχαν προειδοποιήσει την περιφέρεια πως αν δεν καταβληθούν τα χρωστούμενα του 2010 θα σταματήσουν οποιαδήποτε μεταφορά.

Το «τελεσίγραφο» είχε εγγράφως αποσταλεί στην περιφέρεια και υπογράφεται από τις πέντε διοικήσεις των υπεραστικών ΚΤΕΛ των 5 νομών της Στερεάς Ελλάδας (Φθιώτιδα, Εύβοια, Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία).

Ο πρόεδρος των υπεραστικών ΚΤΕΛ της περιοχής Δημήτρης Χαιρόπουλος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο LamiaReport: «Δεν πάει άλλο... Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτός ο εμπαιγμός. Αυτή τη φορά είναι οριστικό! Μετά το Πάσχα δεν θα εκτελούνται τα μαθητικά δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ της Στερεάς... Είναι πλέον υπεράνω των δυνατοτήτων μας, αφού δεν θα υπάρχουν χρήματα, ούτε για πετρέλαιο στα λεωφορεία! Το έγγραφο που στείλαμε στην περιφέρεια είναι ξεκάθαρο· ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία τους συνεδρίαση πριν από το Πάσχα οι περιφερειάρχες είχαν εκφράσει, μεταξύ άλλων, και παράπονα για γκρίνιες και παράπονα για τα οικονομικά και τις αρμοδιότητες στον τομέα της παιδείας


[Ο Φουρνιώτης ]




0 Απαντήσεις για... for “ Διακόπτεται η μεταφορά των μαθητών στη Στ. Ελλάδα”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο