Ποδοσφαιρικό τουρνουά στο Καρπενήσι θα διοργανώσει η ΕΠΣ Αθηνών, στις 18 Ιουνίου.

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 26 Απριλίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ
ε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Αθηνών για το συγκεκριμένο θέμα, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:
«Με την αιγίδα της ΕΠΣ Αθηνών, θα διοργανωθεί φέτος, καλοκαιρινό τουρνουά στο Καρπενήσι (Hotel Montana), από το Σάββατο 18 Ιουνίου (αναχώρηση) μέχρι την Τρίτη 21 Ιουνίου (επιστροφή).
Το διάστημα αυτό θα διοργανωθούν Τουρνουά για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ταυτόχρονα.

Ακαδημιών (Τζούνιορ), για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 2000, 2001, 2002, Παμπαίδων, για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 1998 και 1999, Παίδων, για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 1996 και 1997.

Στα έξοδα συμμετοχής για κάθε ποδοσφαιριστή, περιλαμβάνονται: Διαμονή, διατροφή, μεταφορά των ομάδων, εσωτερικές μετακινήσεις και επιστροφή τους, έξοδα διαιτητών και γιατρών αγώνων, κύπελλα, μετάλλια, αναμνηστικά κ.λ.π.

Για κάθε ομάδα που θα συμμετέχει με δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές, θα παρέχονται δωρεάν δύο επιπλέον θέσεις για τον προπονητή και τον συνοδό.
Επειδή για την επιτυχία του τουρνουά, αλλά και την ισχυροποίησή του, η παρουσία όλων των ομάδων είναι απαραίτητη, θα παρακαλούσαμε να μας γνωρίσετε εάν θα συμμετάσχετε ή όχι, μέχρι την Δευτέρα 16 Μαΐου 2011, με ποια τμήματα και με τι αριθμό (περίπου) ποδοσφαιριστών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της ΕΠΣ Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-3822202 και 210-3301885».



[onsports ]






0 Απαντήσεις για... for “ Ποδοσφαιρικό τουρνουά στο Καρπενήσι θα διοργανώσει η ΕΠΣ Αθηνών, στις 18 Ιουνίου.”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο