Έχουμε ταυτότητα κινούμαστε κεντροδεξιά λέει η Ντόρα

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


M
ε επιθέσεις κατά όλων των κομμάτων επιχείρησε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη να δώσει το στίγμα ενός κουρασμένου πολιτικά φορέα στο Προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επικηρονοντας μια διαφορετική πορεία από όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, αυτή της Κεντροδεξιάς.

Η κα. Μπακογιάννη φαίνεται να κρατά κρυμμένο χαρτί για τις περιφερειακές εκλογές της Κρήτης, αφού με την φράση «Ας μη σπεύσουν να μας πουν ότι είμαστε μικροί. Κι ας μην προτρέχουν με τα νούμερα» απαντά σε διάφορες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Δημοκρατική Συμμαχία εκτός Βουλής.

Το βήμα πήραν περισσότερα από 90 μέλη μεταξύ αυτών και ο Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής Ηρακλείου, που μεταξύ άλλων είπε:

«Σκοπός μας είναι, να εφαρμόσουμε μια φιλελεύθερη πολιτική, που θα ενδυνάμωση των ιδιωτικό τομέα και σταματήσει την δημόσια σπατάλη με σωστές κινήσεις θα επαναφέρουμε την χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης, και την ευημερία για όλους τους Έλληνες.».


[Ο Φουρνιώτης ]


0 Απαντήσεις για... for “ Έχουμε ταυτότητα κινούμαστε κεντροδεξιά λέει η Ντόρα”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο