Γαύρος Ευρυτανίας << video >>

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


O
Γαύρος Ευρυτανίας, χτισμένος στην δυτική όχθη του Καρπενησιώτη και σε μικρή απόσταση από το Καρπενήσι είναι χωριό με αρκετές ταβέρνες και δωμάτια και ξενοδοχεία, που πιθανότατα αναπτύχθηκε στα πόδια του Μεγάλου Χωριού λόγω της θέσης του, πάνω στο δρόμο που περνά ο κεντρικός δρόμος Καρπενησίου - Προυσού. Η περιοχή είναι ημιορεινή με πολλά νερά. Το όνομά του το οφείλει από το δένδρο Γαύρο το οποίο βρίσκεται παντού σε όλη την περιοχή.




[O Φουρνιώτης ]

1 Response for “ Γαύρος Ευρυτανίας << video >>”

  1. Ανώνυμος says:

    Καλησπέρα παιδιά. Αν και δεν έχω καταγωγή από το Γαύρο, εντούτοις τον αγαπώ μόνο και μόνο από το όνομα του ( Γαύρος από Πειραιά )

     

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο