Καθημερινό θέμα συζήτησης αποτελεί πλέον η πρόσληψη των τριών συμβούλων στο δήμο Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Κ
αθημερινό θέμα συζήτησης αποτελεί πλέον η πρόσληψη των τριών συμβούλων στο δήμο. Ακόμα και οι υποστηρικτές του κ. Μπακογιάννη αδυνατούν να δικαιολογήσουν τη διαδικασία αλλά και τη σκοπιμότητά τους. Ικανοποιήθηκαν τρεις και δυσαρεστήθηκαν εκατόν τρεις, ψιθυρίζουν μεταξύ τους και τύποις θέτουν το δίλλημα «είστε υπέρ ή κατά της συμμετοχής των νέων στα κοινά;». Προφανώς όλοι είναι υπέρ της συμμετοχής των νέων στα κοινά και της απομάκρυνσης όσων στοίχειωσαν στις καρέκλες και βάλτωσαν τη πόλη και τη χώρα. Αλλά όπως επισημαίνει και ένας τριαντάρης παρόμοιων προσόντων, που ποτέ δεν είχε ανάλογες ευκαιρίες «γιατί αυτούς, με ποια προσόντα και ποιους στόχους». Παράλληλα η πρόσληψή τους και η εκ των υστέρων για τους τύπους ανακοίνωση υποβολής βιογραφικών, εκτός της υποβάθμισης της νοημοσύνης μας διαιωνίζει παλαιοκομματικές νοοτροπίες. Το βόλεμα των «δικών» μας παιδιών και η εξόφληση υποχρεώσεων είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού. Το συμπέρασμα ένα. Αυτοί που έχουν κομματικές καταβολές ή «ονοματεπώνυμο», είναι υπεράνω των ίσων ευκαιριών. Οι ευνοημένοι συνεχίζουν να ευνοούνται καθώς οι υπόλοιποι παρακολουθούν, ελπίζουν ή τρέχουν για τα ψίχουλα. Η αξιοκρατία και τα συμφέροντα του δήμου σε αναμονή.


[http://eyrytanikostipos.blogspot.com ]

0 Απαντήσεις για... for “ Καθημερινό θέμα συζήτησης αποτελεί πλέον η πρόσληψη των τριών συμβούλων στο δήμο Καρπενησίου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο