Τις αρμοδιότητες του πρώην νομάρχη παραχώρησε στον Βασίλη Καραμπά ο περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


T
ις αρμοδιότητες που εξασκούσε μέχρι πρότινος ο νομάρχης Ευρυτανίας παραχώρησε στον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς. Ο κ. Περγαντάς παραχώρησε τις ίδιες αρμοδιότητες και στους αντιπεριφερειάρχες των υπόλοιπών αντιπεριφερειών. Επίσης όρισε και τρείς θεματικούς αντιπεριφεριάρχες τους κ.κ Κωνσταντίνο Μπακομήτρο, Σταμάτη Καπελέρη και Νικόλαο Μπέτσιο. Αναπληρωτές του όρισε κατά σειρά τους κ.κ Αθανάσιο Μπουραντά και Θωμά Στάικο.
Αναλυτικά η απόφαση για την Ευρυτανία

Στον Βασίλειο Καραμπά, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, τις αρμοδιότητες:
α. Της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, με έδρα το Καρπενήσι και τοπική αρμοδιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας (άρθρα 3.2στ, 7).
β. Της Διεύθυνσης Διοικητικού−Οικονομικού Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, με έδρα το Καρπενήσι και τοπική αρμοδιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας (άρθρα 8.2ζ, 13).
γ. Της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, με έδρα το Καρπενήσι και τοπική αρμοδιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας (άρθρα 18.2ε, 21).
δ. Της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, με έδρα το Καρπενήσι και τοπική αρμοδιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας (άρθρα 22.2γ, 23) .
ε. Του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας (άρθρο 29.2γ).
στ. Του Γραφείου ΠΑΜ – ΠΣΕΑ Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, με έδρα το Καρπενήσι και τοπική αρμοδιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας (άρθρο 31.2).


[http://eyrytanikostipos.blogspot.com ]

0 Απαντήσεις για... for “ Τις αρμοδιότητες του πρώην νομάρχη παραχώρησε στον Βασίλη Καραμπά ο περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο