Βασιλόπιτες με χρυσές λίρες στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Τ
α ζαχαροπλαστεία “FRESH”, με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας τους, θέλησαν να ευχαριστήσουν το καταναλωτικό κοινό και για το λόγο αυτό έβαλαν σε δύο βασιλόπιτες 2 χρυσές λίρες. Η μία βρέθηκε στο κατάστημα της Κεντρικής Πλατείας και η δεύτερη στο κατάστημα της οδού Αθ. Καρπενησιώτη.
Οι δύο τυχερές που βρήκαν τις δύο λίρες είναι η Μαρία Κουρλού (πολύτεκνη) και η Ευσταθία Κατσιάδα (μέλος τρίτεκνης οικογένειας).
Να αναφέρουμε πως το κόστος της μιας λίρας ανέρχεται στο ποσό των 310 ευρώ περίπου.
Την παράδοση των λιρών έκανε ο Παναγιώτης Κίτσιος, το νέο στέλεχος των ζαχαροπλαστείων “FRESH” στο Καρπενήσι, την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011 στις 5 το απόγευμα, στο 2ο κατάστημα της επιχείρησης, στο Καρπενήσι.

http://www.evrytanika.com/article.php?id=7725

0 Απαντήσεις για... for “ Βασιλόπιτες με χρυσές λίρες στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο