Χορτόψωμο με μαγγίπες Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Υ
λικά
1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει
μόνο του,
2 ½ φλιτζάνια του τσαγιού λάδι,
3 ½ φλιτζάνια νερό,
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο,
1 ματσάκι ψιλοκομμένο
μαϊντανό,
1 μάτσο κρεμμυδάκια
ψιλοκομμένα,
4-6 μαγγίπες ψιλοκομμένες,
λίγο αλάτι.

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν και τα στρώνουμε σε καλάλαδωμένο ταψί. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200ο βαθμούς γιαπερίπου μία ώρα.


[Ο Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Χορτόψωμο με μαγγίπες Ευρυτανίας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο