Αίσθηση προκάλεσε η Βραδιά Μουσικής και απόδοσης Τιμής στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Α
ίσθηση φαίνεται ότι έχει προκαλέσει στους κατοίκους της πόλης του Καρπενησίου και ακόμη συζητιέται με τα θερμότερα σχόλια η πρόσφατη “Βραδιά Μουσικής και απόδοσης Τιμής” που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από το δήμο Καρπενησίου.
Η τελευταία εκδήλωση της απελθούσας πια δημοτικής αρχής κατέδειξε τα μεγάλα πλεονεκτήματα που υπάρχουν στο χώρο του πολιτισμού στην πόλη μας και τα οποία πρέπει να συνεχίσουν να αξιοποιούνται. Η Φιλαρμονική του δήμου Καρπενησίου, μέσα από συνεχή προσπάθεια και σκληρή δουλειά, όχι μόνο ψυχαγωγεί τους κατοίκους της πόλης, αλλά αποτελεί και έναν πνεύμονα τέχνης, αισθητικής καλλιέργειας και μουσικής παιδείας για όλους μας, αλλά κυρίως για τους νέους της πόλης. Η τελευταία μουσική της παράσταση απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Όμως και το σύνολο της εκδήλωσης, και κυρίως η επιλογή των βραβευθέντων, συγκίνησε και συζητιέται έντονα. Κάποιοι μιλούν με έκδηλα τα θετικά τους συναισθήματα για μια επιλογή που σηματοδοτεί με τον πιο νοσταλγικό και τρυφερό τρόπο το τέλος της μικρής μας πόλης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, προλογίζοντας, ο βασικός διοργανωτής κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος. Το τέλος του Καρπενησίου, όπως το γνώρισαν και το έζησαν οι ντόπιοι με τα οικεία πρόσωπα και το αίσθημα της κοινότητας και της ασφάλειας που αυτή δημιουργούσε.

Δεν μπορούμε παρά και εμείς από εδώ να αποδώσουμε τα εύσημα στους μαθητές που βραβεύτηκαν, αλλά κυρίως σε εκείνους που προσέφεραν τις υπηρεσίες του με χαμόγελο και ανθρωπιά επί δεκαετίες στην πόλη και τώρα πια αποστρατεύονται, αφού, ευτυχώς, πρόλαβε ο τόπος τους να τους τιμήσει όπως τους άξιζε.

Ροδοθέα Καρφή
Εκπαιδευτικός - Φιλόλογος


[http://www.evrytanika.com/article.php?id=7718 ]

0 Απαντήσεις για... for “ Αίσθηση προκάλεσε η Βραδιά Μουσικής και απόδοσης Τιμής στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο