Ετήσιος χορός του Συλλόγου Απανταχού Δεσφινιωτών « Ο Ησαίας »

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Κ
αλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου μας καθώς και οι φίλοι και φίλες της Δεσφίνας, όπως συμμετάσχουν στο ετήσιο χορό του Συλλόγου μας, που θα γίνει στην Αθήνα στις 28 Ιανουαρίου 2011 στο κοσμικό κέντρο POLIS STAR, στην οδό Πέτρου Ράλλη 18.
Το πρόγραμμα λαμπρύνουν τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες τραγουδιστές, ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου και ο Θέμης Αδαμαντίδης, οι οποίοι θα σας διασκεδάσουν έτσι όπως αυτοί ξέρουν.
Τιμή συμμετοχής 35 € κατ’άτομο. Ώρα προσέλευσης 22.30. Προσκλήσεις μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν από το γραφείο του Συλλόγου μας ( Κλεισθένους 15, πίσω από το Δημαρχείο της οδού Αθηνάς ). Τηλ. Επικ. 6946-303429 κα. Γεωργία Διώτη, 6972-874650 κα. Ελένη Πονήρη.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Γεώργιος Κεφάλας


[Ο Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ετήσιος χορός του Συλλόγου Απανταχού Δεσφινιωτών « Ο Ησαίας »”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο