Ευρυτανία: Άγνωστοι διέρρηξαν εκκλησία και σχολείο

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Α
γνωστοι διέρρηξαν εκκλησία στον Τόρνο
Αφαίρεσαν 1.100 ευρώ από το παγκάρι

το περιστατικό συνέβη κατά τις απογευματινές προς βραδινές ώρες της 27ης προς 28ης Νοεμβρίου 2010, όταν άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο Ιερού Ναού στο Δ.Δ. Τόρνου Ευρυτανίας, εισήλθαν εντός αυτού και αφαίρεσαν από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ περίπου.
Προανάκριση για την εξιχνίαση της υπόθεσης διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.


Κλοπή στο Επαγγελματικό Λύκειο
Άγνωστοι αφαίρεσαν χρηματικά ποσά
καθώς και δημόσια έγγραφα

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010 καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου ότι τις νυκτερινές ώρες της Τετάρτης ξημερώματα Πέμπτης, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν παράθυρο του Επαγγελματικού Λυκείου Καρπενησίου, εισήλθαν σʼ αυτό και αφαίρεσαν από το γραφείο του Διευθυντή του σχολείου χρηματικό ποσό 650 ευρώ, καθώς επίσης διάφορα βιβλία και έγγραφα (απουσιολόγια κ.λπ.) από το γραφείο της γραμματείας.
Επιπλέον αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 240 ευρώ από το κυλικείο του σχολείου. Προανάκριση για την εξιχνίαση της υπόθεσης διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.



http://www.evrytanika.com/article.php?id=7411

0 Απαντήσεις για... for “ Ευρυτανία: Άγνωστοι διέρρηξαν εκκλησία και σχολείο”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο