Η “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία” ανακοίνωσε τα οικονομικά της στοιχεία

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Α
πό αυτά προκύπτει ότι τα συνολικά τους έξοδα ήταν 1.860 ευρώ, τα οποία δαπανήθηκαν για την εκτύπωση φυλλαδίων, ψηφοδελτίων κ.λπ. Φυσικά συνοδεύονται από τα ανάλογα παραστατικά και είναι εγγεγραμμένα στο βιβλίο εσόδων - εξόδων. Τα έσοδά τους που είναι προσφορές από μέλη και φίλους του συνδυασμού και ανήλθαν στα 1.400 ευρώ. Το επιπλέον ποσό των 460 ευρώ καλύφθηκε από τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Ντίνο Μπομποτσιάρη.

Ο ίδιος μιλώντας στα “Ευρυτανικά Νέα” και εξηγώντας γιατί, ενώ όφειλαν βάσει του νόμου, δεν δημοσιοποίησαν τα στοιχεία στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, η οποία δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό, δήλωσε ότι ζήτησαν από το υπουργείο τον κωδικό εισόδου στο σύστημα, αλλά ποτέ δεν τους εδόθη. "Δεν ήταν δικό μας το λάθος, αφού δεν είχαμε πρόσβαση στο σύστημα", είπε.
Πρόσθεσε δε ότι: "... ο συνδυασμός μας πάντα δημοσίευε τα οικονομικά στοιχεία μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση στην οποία συμμετείχε".




http://www.evrytanika.com/article.php?id=7409

0 Απαντήσεις για... for “ Η “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία” ανακοίνωσε τα οικονομικά της στοιχεία”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο