Έργα ύδρευσης για Φραγκίστα και Δομνίστα

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Τ
ο προτεινόμενο έργο περιλαμβάνει υδραυλικές εργασίες τμημάτων των εξωτερικών δικτύων των τοπικών διαμερισμάτων και οικισμών Νεοχωρίου, Δυτικής Φραγκίστας, Αγ. Γεωργίου, Μαραθιά.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν όλα τα υδραυλικά έργα για την εξασφάλιση και διανομή των απαραίτητων ποσοτήτων ύδατος για την κάλυψη των σημερινών και μελλοντικών αναγκών των δημοτικών διαμερισμάτων, όπως καθορίζονται από τις απαιτήσεις του φορέα, με την αντικατάσταση υφιστάμενων δικτύων, καθώς και με την κατασκευή νέων δεξαμενών. Η χρονική διάρκεια υλοποίησης της πράξης είναι 8 μήνες και η ημερομηνία λήξης προθεσμίας επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου 2015. Να πούμε ότι η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 135.800 ευρώ.

Επίσης, να πούμε ότι έχει επίσης εγκριθεί το έργο «Αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης δήμου Δομνίστας», που εντάσσεται στο ίδιο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, το έργο αφορά την βελτίωση με επέκταση υφιστάμενων δικτύων και αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης στα Τοπικά διαμερίσματα Άμπλιανης, Στάβλων και στον Οικισμό Σκοπιάς του Δήμου Δομνίστας. Η χρονική διάρκεια υλοποίησης της πράξης είναι 4 μήνες και η ημερομηνία λήξης προθεσμίας επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου 2015, ενώ η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται στις 662.938,80 ευρώ.

http://www.evrytanika.com

0 Απαντήσεις για... for “ Έργα ύδρευσης για Φραγκίστα και Δομνίστα”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο