Με το δεξί για τον Σύλλογο Στίβου «ΑΠΣ Καρπενήσι 2002»

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Τ
τον πρώτο αγώνα της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010, οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους ανάμεσα σε αθλητές από συλλόγους των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Άρτας, Αχαΐας, Ηλείας και Κέρκυρας.

Να πούμε ότι ο αγώνας ήταν ημερίδα στίβου και συμμετείχαν όλες οι κατηγορίες. Τα αποτελέσματα για τους αθλητές - αθλήτριες του συλλόγου είναι τα εξής:
Το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. κορασίδων κατέκτησε η Βάσω Χουσιάδα, το ασημένιο μετάλλιο στα 300μ. με εμπόδια παγκορασίδων Αʼ κατέκτησε η Κωνσταντίνα Κουρλού, ενώ στα 80μ. με εμπόδια η Μαρία Χουσιάδα κατετάγη 2η και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, επίσης.

Η Καλύβα Σοφία ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου με το χάλκινο μετάλλιο στο λαιμό της στην κατηγορία των 100μ. κορασίδων, ενώ ένα χάλκινο μετάλλιο κέρδισε για την συλλογή της η Νεκταρία Πεταρούδη στα 1000μ. παγκορασίδων Βʼ. Εν συνεχεία, η Ματίνα Νούλα αναδείχτηκε 4η στο άλμα σε μήκος παγκορασίδων Βʼ, με τον Παναγιώτη Αντωνίου να έρχεται 4ος στα 60μ. παμπαίδων Βʼ. Την 5η θέση στα 200μ. κορασίδων και 1000μ. παγκορασίδων Βʼ κατέκτησαν οι Θεοδώρα Κότσαρη και Μαρία Λιάπη, αντίστοιχα. Στην κατηγορία 300μ. παγκορασίδων Αʼ η Φωτεινή Κολόκα κατετάγη 6η, ενώ τέλος την 7η θέση στα 200μ. παίδων κατέκτησε ο Αντωνίου Γιάννης.


http://www.evrytanika.com/article.php?id=7422

0 Απαντήσεις για... for “ Με το δεξί για τον Σύλλογο Στίβου «ΑΠΣ Καρπενήσι 2002»”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο