Ο κ. Καρφής προσπαθεί να διασώσει τις εντυπώσεις της δημοτικής αρχής.

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Π
ολύ βαριά έπεσε σε μερικούς δημοτικούς συμβούλους της σημερινής δημοτικής αρχής του Καρπενησίου η πρόσφατη ήττα και κυρίως η απομάκρυνσή τους από τη διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων. Επιμένουν να αναζητούν υπεύθυνους αφήνοντας στο απυρόβλητο τον «εκλεκτό» εαυτό τους, χωρίς καμιά διάθεση αυτοκριτικής και χωρίς την γενναιότητα της αποδοχής των ευθυνών που μόνο σε αυτούς ανήκουν. Καταφύγιο τους όπως φαίνεται παραμένει η αλαζονεία και το ….αλκοόλ, δεν είναι έκπληξη.

·Η βαριά ήττα ίσως να είναι και η αιτία που έχουν εξαφανισθεί από το δημαρχιακό κατάστημα σχεδόν όλοι οι αντιδήμαρχοι, παρά το γεγονός ότι η θητεία τους τελειώνει στο τέλος του μήνα. Εξαίρεση που οφείλουμε να αναφέρουμε, ο κ. Καρφής ο οποίος παραμένει στις επάλξεις και προσπαθεί να διασώσει της τελευταίες εντυπώσεις μιας παραπαίουσας και φαιδρής δημοτικής αρχής. Ίσως τώρα και ο ίδιος συνειδητοποιεί ποιάς ποιότητας δημοτικής ομάδας ηγήθηκε στις εκλογές.


http://eyrytanikostipos.blogspot.com/

0 Απαντήσεις για... for “ Ο κ. Καρφής προσπαθεί να διασώσει τις εντυπώσεις της δημοτικής αρχής.”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο