Τράγος Ευρυτανίας κοκκινιστός με μακαρόνια

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Υ
λικά
2 κιλά κρέας τράγου με το
κόκαλο,
¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο,
3 φρέσκιες τομάτες τριμμένες
στον τρίφτη,
1 πακέτο μακαρόνια Νο 3,
1 μεγάλο κρεμμύδι,
αλάτι ,πιπέρι,
κανέλλα ξύλο, μπαχάρι,
τυρί τριμμένο (κεφαλοτύρι).


Εκτέλεση

Πλένουμε και τεμαχίζουμε το κρέας σε μερίδες. Το βάζουμε σε κατσαρόλα ναβράσει για λίγο και το ξαφρίζουμε. Τρίβουμε το κρεμμύδι και μαζί με το λάδιβάζουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε (σοτάρουμε) για 5΄. Το σκεπάζουμε με νερόκαι προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλλα, το μοσχοκάρυδο και την τομάτα.
Το βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει και το βγάζουμε από το ζουμίτου. Ρίχνουμε μέσα στο ζουμί τα μακαρόνια και ανακατεύουμε συνεχώς για να μηνκολλήσουν. Σερβίρεται με τυρί κεφαλίσιο τριμμένο.
Σημ.: Το ίδιο φαγητό μπορούμε να το κάνουμε με φρέσκα φασολάκια αντί γιαμακαρόνια.


0 Απαντήσεις για... for “ Τράγος Ευρυτανίας κοκκινιστός με μακαρόνια”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο